La Unitat Militar d'Emergències desinfecta la residència d'Àger

30/03/2020

S'hi ha detectat una vintena de casos de coronavirus entre els usuaris, a més de quatre treballadors contagiats

Després de decretar-se vint casos de coronavirus entre els usuaris de la residència de gent gran d’Àger, a més de quatre treballadors també infectats, l’ajuntament ha sol·licitat l’ajuda de la Unitat Militar d’Emergències de l’exèrcit per desinfectar el centre. Ho han fet aquest dilluns amb lleixiu i altres productes a les zones comunes de l’equipament, així com a les habitacions dels usuaris. Quatre ancians d’aquesta residència han mort en les darreres setmanes a l’Hospital de Pallars, tot i que només una de les víctimes va donar positiu per la covid-19.

 

És la primera actuació de la UME en terres lleidatanes, tot i que aquest cap de setmana passat membres del Grup Sanitari de l’Exèrcit de Terra ja havien intervingut a Sort i la Pobla de Segur. Aquest mateix grup ha realitzat aquest dilluns tasques de desinfecció a la residència i a l’hospital de Vielha.

 

La residència d’Àger ha rebut també aquest cap de setmana material sanitari com mascaretes, monos, bates i ulleres per evitar més casos de contagi.

RICARD GÓMEZ