L’Encontats torna aquest cap de setmana a Balaguer

16/09/2020

Balaguer celebrarà aquest cap de setmana la cinquena edició de l’Encontants i per tal de participar a les activitats i controlar, així, l’aforament, serà necessària la inscripció prèvia

Balaguer celebrarà, el proper diumenge, la cinquena edició del mercat del conte infantil, l’Encontats, que la pandèmia va obligar a ajornar de la data prevista inicialment al mes d’abril. Així doncs, el proper diumenge els assistents podran tornar a escoltar diferents contacontes a més de participar a tallers i activitats de tot tipus. Per tal de controlar l’aforament, però, enguany serà necessària la inscripció prèvia. 

Com a novetat d’aquesta cinquena edició, l’Encontats comptarà amb una jornada per adults, que es celebrarà dissabte en format de sessió de contes. Des de l’organització es pretén instauraurar aquest nou projecte i donar-li continuïtat en les properes edicions. 

La pandèmia també ha obligat a traslladar l’espai de celebració del mercat del conte infantil i els espais de joc, les parades i els espectacles de diumenge estaran dividits en dos espais, la plaça del Museu i la Plaça Mercadal, per tal de garantir, així, les distàncies de seguretat. 

El diumenge, i per tal d’homenatjar el primer padrí de l’Encontants, s’inaugurarà a la Plaça del Pou una escultura del personatge Rovelló de Josep Vallverdú.

Ariadna Sánchez