L’Alzina de l’Aguda, vestida d’art amb les residències del festival NATURES 

27/09/2022

En el marc del festival NATURES, que tindrà lloc els dies 1 i 2 d’octubre a l’Alzina de l’Aguda, des del passat 9 de setembre set artistes, participants a les residències artístiques, han començat a treballar les seves creacions. Així, durant més d’un mes la vila s'omple d’arts escèniques i plàstiques 

Són alguns dels artistes que, des del passat 9 de setembre, participen a les residències artístiques en el marc del festival NATURES, que tindrà lloc els dies 1 i 2 d’octubre a L’Alzina de l’Aguda. Així, en el marc de la seva estada a aquest petit nucli de la Noguera, els artistes treballen les seves creacions per mostrar-les després omplint, així, la vila d’arts escèniques i plàstiques durant més d’un mes. 

 

La singularitat de NATURES, que aposta per treballs site-specifics en l’entorn de l’Alzina de l’Aguda, fa que les residències de creació siguin una part integral i essencial del festival. De fet, aquest és el quart any que s’integra aquesta proposta al programa. 

 

Així, aquest petit nucli de només 20 habitants, es vestirà fins a finals d’octubre d’escenari per potenciar i donar a conèixer l’art contemporani a l’entorn rural i des del món rural, contribuint, així, a la descentralització de l’art.

Ariadna Sanchez Ber