L’Associació cultural Grup D’Art4 organitza el 3r Concurs de pintura ràpida

19/03/2024

L’Associació cultural Grup D’Art4, en col·laboració amb la Paeria de Balaguer, ha organitzat pel proper dia 20 d’abril de 2024 i en el marc dels actes de la setmana cultural de Sant Jordi, el 3r Concurs de pintura ràpida Grup d’Art4 - Ciutat de Balaguer.  

Durant tot el matí, els artistes realitzaran les seves obres i un jurat atorgarà els diferents premis. Aquest estarà format per Josep Giralt, exdirector del Museu de Lleida; Víctor Pedra, pintor i escultor; i Ramon Mayals, il·lustrador.

En aquesta tercera edició, la qual serà de temàtica lliure, la quantia dels premis ha augmentat, i aquests seran un primer premi de 700 euros, patrocinat per Cudós Consultors; un segon premi de 500 euros, patrocinat per Villart Logístic; i un tercer premi de 300 euros, patrocinat per Clínica Dental Balaguer.

D’altra banda i també com a novetat d’enguany, les obres seleccionades pel jurat quedaran en propietat de les empreses patrocinadores. En aquest sentit, des de l’associació i organització del concurs agraeixen la implicació dels agents privats, en aquest cas per a la promoció de l’art i la cultura.

Bases, inscripcions i tota la informació a www.grupdart4.com

Infolleida