L'Emboirats portarà aquest diumenge els contes de Nadal de les germanes Baldufa 

29/11/2018

Aquest proper diumenge 2 de desembre a les 12 h tindrà lloc la segona de les propostes de l’EMBOIRATS, al casal Lapallavacara, de la mà de Tanaka Teatre i les actrius Ariadna Matas (actriu, cantant i titellaire) i Elsa Lluch (actriu i titellaire), que explicaran contes de diferents parts del món sobre temàtica nadalenca amb l’espectacle CONTES DE NADAL DE LES GERMANES BALDUFA.

La Lilian (Ariadna Matas) i la Sophie (Elsa Lluch) han fet un punt i a part als seus viatges per celebrar el Nadal en família. I és que els hi encanta fer el pessebre i representar Els pastorets. Però també saben que cada cultura viu aquestes festes d'una forma diferent. Ens ho explicaran a través de contes màgics d'arreu del món. Amb elles, el públic assistent, viatjarà als freds boscos russos de la mà del Rei de Gebra, assistiran al descobriment de la Terra amb els warau de les Índies Occidentals, descobriran el miracle del canelobre jueu que va estar encès durant vuit dies seguits i entendran per què a la Xina celebren el cap d'any dues vegades. Tot això sense oblidar de fer un repàs a algunes de les nostres tradicions com el caga-soca o el caganer.

L’espectacle familiar CONTES DE NADAL DE LES GERMANES BALDUFA està especialment recomanat a infants de 4 a 10 anys. L’entada aquest diumenge al casal Lapallavacara és lliure, limitada a l’aforament de l’espai.
Infolleida