Les Avellanes prepara la 4ª edició de la Fira de la Sal 

22/10/2019

Una vintena de parades de productes de proximitat ompliran els carrers en motiu de la Fira de la Sal, que se celebrarà el proper 3 de novembre i que, com en les darreres edicions, acollirà un dinar solidari a favor, enguany, de la planta de pediatria de l’Hospital Arnau de Vilanova

Les Avellanes celebrarà, el proper 3 de novembre, la quarta edició de la Fira de la Sal, una proposta que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi i que, d’any en any, s’ha anat consolidant. La Fira comptarà amb diverses parades de comerços de productes de proximitat que, des de les nou del matí ompliran els carrers de la vila. 

 

Un seguit d’activitats lúdiques i culturals, com balls tradicionals, un taller de llanes o una demostració de punta de coixí seran algunes de les propostes que els visitants podran trobar. A més a més, durant la jornada també es podran visitar diferents exposicions. 

 

La Fira posarà el punt final amb el tradicional dinar de germanor solidari que, enguany, anirà a favor de la planta de pediatria de l’Hospital Arnau de Vilanova.

Ariadna Sánchez