Les cases de colònies, a l’espera de rebre infants 

07/03/2021

La limitació de mobilitat a comarcal ha portat a la casa de colònies Els Quatre Vents ha romandre tancada. Així, des d’aquest espai, que tot i que sí que han rebut demandes de les escoles de la zona per anar-hi a passar una jornada, preveuen que el primer grup a pernoctar-hi no arribarà fins setmana santa 

Tot i la possibilitat de poder obrir portes, la casa de colònies els quatre vents es troba tancada. I esque amb la mobilitat limitada a la comarca i les diferents restriccions vigents, les demandes per pernoctar són molt baixes. De fet, en aquest cas no es preveu que fins setmana santa, i a l'espera de veure com evolucionen les mesures, hi arribi el primer grup.

 

Si bé és cert que les demandes per passar-hi una jornada, tenint en compte les característiques de l'espai, de grans dimensions i amb molta esplanada exterior, hi són per part de grups escolars de la zona, des dels quatre vents prefereixen esperar a obrir les portes per tal de poder donar un servei més ampli als visitants així com arribar a públic de més punts del territori. .

Ariadna Sánchez