"Les supertietes", premi del públic de la mostra de teatre infantil, al Teatre de Balaguer 

20/02/2018

El Teatre Municipal de Balaguer serà l’escenari el diumenge 4 de març a les 18 h de l’espectacle infantil que va guanyar el primer premi del públic de la “La Mostra” de teatre Infantil i juvenil de l’any 2016 d’Igualada: LES SUPERTIETES de la companyia Les Bianchis.

La companyia de Les Bianchis -anteriorment anomenada Companyia Brif, Braf, Bruf-, està formada per la Queralt Casasayas, la Bàrbara Roig i la Magda Puig. Es forma a finals del 2012, amb l’objectiu d’apropar el teatre a un públic familiar, un teatre per a tota la família on els pares no acompanyessin els nens al teatre, sinó que ells també hi anéssin a disfrutar. El seu primer espectacle “La filla del senyor Bianchi”, a partir de Contes per telèfon de Gianni Rodari, ha estat representat arreu de Catalunya tant a teatres, escoles, biblioteques o festivals.

LES SUPERTIETES és el seu segon espectacle, basat en “contes infantils contra tot pronòstic” d’Empar Moliner. Dirigit per Mònica Bofill i interpretat per Bàrbara Roig, Magda Puig i Queralt Casasayas, explica la història d’una una investigadora peculiar, la Querat, que aviat serà tieta i l’alegra molt però al mateix temps l’entristeix per que creu que no ho sabrà fer. Per això sol·licita ajuda a les seves amigues de sempre, la Magda, una empresaria de mitjons, i la Bàrbara, una àrbitre de futbol, que son tietes des de fa molt de temps. La Queralt descobrirà amb els contes, la màgia i les seves amigues com ser una SUPERTIETA. Un espectacle adreçat als més petits explicat amb contes, música i molt d’humor.

El preu de les entrades per a l’espectacle infantil LES SUPERTIETES a Balaguer és de 3 euros els infants i de 5 els adults. Es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme de dimarts a dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 20 h, al telèfon 973445194, als webs ticketea.com i teatre.balaguer.cat i a la taquilla del teatre 1 hora abans del  començament de la funció, que recordem, tindrà lloc el diumenge 4 de març a les 18 h.
Infolleida