L’Espai Orígens renova i amplia la seva oferta educativa sobre la Prehistòria

07/01/2019

La nova proposta educativa del centre es presentarà el proper 26 de gener a les 11:30

El Centre Espai Orígens ( Camarasa, La Noguera) ( http://espaiorigens.es) fa una aposta per a la renovació de les seves activitats educatives adreçades als alumnes d’educació
infantil, primària, secundària i batxillerat.

Aquest curs 2018-2019 han renovat la nostra proposta d'activitats sobre la prehistòria per tal d'adaptar-se millor a les característiques de cada nivell educatiu i a les necessitats del centres i del currículum escolar. D'altra banda, han elaborat en col·laboració amb el Centre d'Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEPAP-UAB) unes guies didàctiques i un conjunt de materials per tal de donar suport als centres que vulguin treballar els continguts de la sortida a l'aula. Aquesta nova proposta pretén reforçar el lligam entre les escoles i el nostre centre, donant continuïtat als aprenentatges iniciats amb les seves activitats i fent així de la sortida escolar un context d'aprenentatge significatiu.

En aquest acte de presentació es podrà visitar l’exposició Humans Moderns: 10.000 generacions, conèixer la proposta educativa de la mà dels seus responsables i fer un petit tastet de les activitats que realitza l’alumnat al centre.

L’acte és gratuït però cal inscripció prèvia al correu electrònic espaiorigens@gmail.com o al telèfon 973420427, ext.2.

Infolleida