L'homenatge al tenor Emili Vendrell clausura el 7è Juliol de Música i Poesia

30/07/2018

El cicle Juliol de Música i Poesia de Balaguer ha clausurat aquest diumenge, al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, la setena edició del cicle amb l'espectacle “Emili Vendrell, el tenor del poble​” en homenatge al 125è aniversari del naixement d'aquest tenor català.


L'espectacle ha anat a càrrec del tenor Roger Padullés​, Josep Surinyac al piano i l'actor Ferran Frauca ​que ha encarnat el famós tenor Emili Vendrell. El punt de partida de l'actuació ha estat la nit en què ell canta el seu darrer concert, torna a casa i fa repàs del que ha estat la seva vida. L’espectacle ha constat d’una selecció d’àries de sarsuela, òpera i lieder que interpretava el tenor. Entre les intervencions musicals, el personatge d’Emili Vendrell ha fet apunts biogràfics dramatitzats.


Més d'un centenar de persones han assistit a la clausura del cicle que els seus organitzadors han valorat molt positivament tal i com explica Enric Arquimbau "Estem més contents que mai, ha estat el cicle amb més públic al llarg del quatre concerts. Estem molt contents, molts feliços perquè el set és un número màgic. A partir de demà ja comencem a pensar en la vuitena edició.”
Infolleida