Lliurament de premis del 29è Premi de Narrativa Breu

07/06/2018

El diumenge 3 de juny, a la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre, es va fer el lliurament de premis del 29è concurs de Narrativa Breu.

 

En aquesta edició es van presentar 252 obres d’arreu de Catalunya, repartides  vuit categories.

 

Els guanyadors de les primeres categories va ser la majoria d’Artesa de Segre i de les tres últimes de diferents indrets. En la setena categoria, de 18 a 59 anys, la premiada va ser Maria Dolors Portas de Calonge amb El crit i el de la vuitena categoria, majors de 60 anys, per a Llorenç Serrahima i Formosa de Sant Cugat del Vallès amb l’obra Mitjanit passada.

 

L'escriptor convidat en aquest certamen va ser en Màrius Blàvia. Es va comptar amb la presència de Mingo Sabanés, alcalde d'Artesa de Segre, la Regidora de Cultura Àfrica Reig,  Josefina Solans responsable de la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot i en Josep M. Farré com Conseller del Consell Comarcal de la Noguera. Els acompanyaments musicals al piano van anar a càrrec Paolo Leone. 

 

El concurs és un premi anual. Les obres participants han d’ésser en català, inèdites i originals, i s’han de presentar d’accord amb les condicions establertes en les bases.

 

Infolleida