Lluís Pijuan, del CN Balaguer, subcampió de la travesia de 8km entre Penyíscola i Benicarló

30/07/2019

El passat diumenge, el nadador de categoria màster del Club Esportiu Natació Balaguer, Lluís Pijuan va participar a la travessia de 8000 metres entre Penyíscola i Benicarló, la prova que forma part del circuit de travessies de la copa d’Espanya Absoluta acull la participació dels millors de tot el territori estatal, que tot i així no va impedir que aconseguís una 2a posició absoluta en la prova i 1r classificat en la seva categoria.

En Lluis, ex-nadador federat en la seva joventut, que porta ja 4 anys nadant amb proves de llarga distància acumula grans fites; destacar-ne de forma especial la que va participar el passat mes de juny a Galicia, a la Batalla de Rande, una prova de més de 27 km de distància nadant entre la ria de Vigo, des de les illes Cíes fins a l’illa de San Simon; els resultats també van ser excel·lents amb una 5a posició absoluta i 2n classificat de la seva categoria.

La propera prova es preveu, pendent de confirmar la seva participació, per a finals d’agost a l’estany de Banyoles.