L’Oficina Jove posa en marxa l’Espai Jove Artístic

25/01/2023

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera preveu posar en marxa el proper mes de febrer un nou espai dedicat a fomentar la creativitat artística entre el jovent de la comarca. La iniciativa, dirigida a joves d’entre 14 i 29 anys, constarà de la programació de tallers de diferents disciplines artístiques que es duran a terme entre setmana durant les tardes a les instal·lacions de l’Oficina Jove de la Noguera.

El programa d’activitats de l’Espai Jove Artístic arrencarà el proper 6 de febrer amb un taller d’iniciació a la cal·ligrafia artística (lettering) i l’aquarel·la. El taller, a càrrec de la il·lustradora Mònica Boladeres i de 6 hores de durada, es desenvoluparà en 4 sessions (els dies 6, 20 de febrer, 6 i 20 de març) amb un horari de 17.00 a 18.30h. La inscripció al taller tindrà un cost de 5 euros (material inclòs).

La següent activitat prevista és un taller d’iniciació al còmic i la il·lustració, de 10 hores de durada distribuïdes en 5 sessions. El taller l’impartirà l’il·lustrador i dissenyador gràfic Ramon Mayals i es durà a terme després de Setmana Santa. La inscripció  tindrà un preu de 5 euros, amb el material inclòs. En els mesos següents es preveu la programació d’altres tallers, encara per determinar, amb la finalitat d’abordar d’altres disciplines artístiques.

Infolleida