Menàrguens tanca amb èxit la primera edició del Festival IN_FINIT

27/04/2021

Tot i les dificultats que han hagut de superar, com els diferents confinaments o la limitació d’aforament, Menàrguens ha tancat amb èxit la primera edició del Festival IN_FINIT. Des de l’organització asseguren que hi haurà una segona edició del projecte que, esperen, ha arribat per quedar-se a les terres de ponent 

Menàrguens fa un balanç molt positiu de la primera edició del cicle cultural IN_FINIT, una proposta que van engegar el passat mes de gener i que han tancat amb èxit aquest cap de setmana. Tot i les dificultats que han hagut de superar, com el confinament municipal o comarcal i la limitació d’aforament, l’assistència en cada un dels concerts ha estat molt alta. 

 

Així, des de l’organització asseguren que hi haurà una segona edició del festival que, si bé enguany ha estat dedicat a la música, es pretén que cada any sigui una aposta per un tipus diferent de cultura. 

 

IN_FINIT pretén, doncs, ser una aposta més per la cultura que doni visibilitat a artistes d’arreu i convertint-se, amb el temps, en un cicle cultural de referència a ponent.

Ariadna Sánchez