Més de 450 participants a la Trail MontRoig-Volta al Pantà

28/11/2022

dissabte es va donar per finalitzada la Trail MontRoig, amb les dues modalitats que adoptava en la cursa, i la volta al Pantà.

La Mataró, va ser una cursa la qual no va deixar indiferent a ningú ja que va discorrer per paratges naturals amb unes vistes impressionants del nostre territori. Aquest recorregut era llarg i exigent, 42km i 2.800md+.

Com a novetat s’incloïa una distància marató que va passar per llocs espectaculars com el Tossal de Monteró,Torre de St.Salvador i saltava cap a la zona de l’Ermita de St.Jordi(Camarasa) i la Penalta, deixant per la part final del recorregut la sempre exigent carna del Mont-Roig.

Les diferents modalitats van anar sortint escalonades des de les 8 del matí d’ahir dissabte, 26 de novembre. Primer ho feien els participants de la Marató, seguidament els de la mitja a les 9:30h del matí, i per últim, s’ha donat el tret de sortida de la Volta al Pantà de Sant Llorenç, ha set a les 10:30h del matí, la mateixa modalitat adoptava una cursa competitiva i una caminada no competitiva per muntanya, oberta a tota persona major d’edat o a menors sota la responsabilitat del tutor legal. Tot caminant i donant la volta al pantà de Sant Llorenç s’ha conegut una part de l’entorn de la Reserva Natural de fauna salvatge de Sant Llorenç de Montgai.

El número total d’atletes rondava els 450, entre les tres modalitats atlètiques.

Les classificacions de les tres modalitats son les següents:

En la Trail MontRoig Marató, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Carlos Bartrina (Pedala.Cat) amb un temps total de 04.57.19, seguit de Eduard Solanes  (Pedala.Cat) amb un temps de 05.00.11 i en el tercer lloc Jordi Gamito (Brooks) amb un temps total de 05.12.41. En l’apartat femení Marta Serret (Cudos) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 06.42.19, seguida de Maribel Alfaro (Corredollons Vilabella)  amb 07.02.47 i de Belén Simarro (MadTeam) en tercer lloc amb un temps de 07.11.25.

En la Trail MontRoig MitjaMarató, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Andreu Contijoch (AE Urgell) amb un temps total de 01.59.46, seguit de Diego Cardozo  (AE Matxacuca) amb un temps de 02.04.48 i en el tercer lloc l’independent Aleix Colell amb un temps total de 02.11.26. En l’apartat femení Mònica Malla (CE Rocko) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 02.37.24, seguida de l’independent Anna Cazalla  amb 02.45.55 i de Núria Noguera (Club Triatló Prosan) en tercer lloc amb un temps de 02.53.18.

En la Volta al Pantà de Sant Llorenç, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Ivan Menchon (Runner’s Balaguer) amb un temps total de 34.01, seguit de Max Viola  (Pedala.Cat) amb un temps de 35.30 i en el tercer lloc Rahal Boufra (Pedala.Cat) amb un temps total de 35.47. En l’apartat femení l’independent Mar Bosch s’ha proclamat campiona amb un temps total de 40.16, seguida de Noemi Aumedes (AA Xafatolls) amb 42.34 i de Laura Tarragó (100x100 Fondistes Tàrrega) en tercer lloc amb un temps de 43.55.