Neix AFAN, l’Associació Foment Arts de la Noguera

14/04/2021

L’Associació Foment Arts de la Noguera neix amb l’objectiu d’impulsar l’art en totes les seves vessant a la comarca. El seu primer acte oficial serà al juny, quan es presentarà l’exposició “Gràcies”, un homenatge a la feina dels sanitaris durant la pandèmia

Amb l’objectiu de crear, fomentar i impulsar activitats artístiques a la Noguera, diferents persones s’han unit per crear l’Associació Foment Arts de la Noguera i impulsar, així, l’art, en totes les seves vessants a la comarca. 

 

La nova associació concentrarà la seva tasca en tres àmbits centrals, la creació i difusió d’esdeveniments i col·laboracions artístiques, la difusió a nivell comarcal de manifestacions artístiques rellevants, i l’ensenyança de disciplines artístiques per a adults i joves. 

 

Si bé l’associació ja està constituïda, encara no s’ha presentat a la societat. Des dels impulsors esperen poder fer-ho en el seu primer acte oficial, l’estrena de l’exposició “Gràcies”, un homenatge a la feina dels sanitaris durant la pandèmia.

Ariadna Sánchez