Neix Nokaria, la primera revista d’estudis del Museu de la Noguera

10/12/2021

El Museu de la Noguera presenta la primera publicació de la revista d’estudis Nokaria, una revista que pretén ser anual i neix amb la voluntat de ser un aparador dels estudis interdisciplinars que s’estan desenvolupant al museu

El Museu de la Noguera ha impulsat la revista d’estudis Nokaria, una publicació del museu que pretén ser anual i que té com a objectiu ser una plataforma per a la difusió del coneixement en el territori propi del museus. Així, Nokaria, que tot just presenta la revista número 1, neix amb la voluntat de ser un aparador dels estudis interdisciplinars que s’estan desenvolupant al museu. 

 

La revista s’estructura en dues parts, la primera conté les ponències realitzades en el marc de les Jornades d’Estudis del Rei Pere el Cerimoniós que es celebren a Balaguer anualment i, la segona, és una miscel·lània on hi tenen cabuda tot tipus d’estudis científics. 

 

Per a la segona publicació de Nokaria, s’està treballant amb els centres educatius per donar a conèixer els millors treballs de recerca dels alumnes de batxillerat. 

Ariadna Sanchez Ber