PLANTA inaugura la primera instal·lació permanent de l’artista Chiharu Shiota 

03/06/2021

PLANTA, el projecte del grup empresarial Soriugé i la seva fundació, ha inaugurat, aquest dijous, “In the beginning was…”, la primera instal·lació permanent a Espanya de l’artista Chiharu Shiota, creada específicament per aquest espai

“In the beginning was…”, la primera instal·lació permanent a Espanya de l’artista japonesa Chiharu Shiota, s’ha inaugurat, aquest dijous, a PLANTA, el projecte del grup empresarial Sorigué i la seva fundació. La instal·lació, creada específicament per aquest espai, s’inspira en l’entorn industrial de la gravera de Sorigué i utilitza, per primera vegada, la pedra com a element fonamental. 

 

Amb aquesta instal·lació, la fundació Sorigué culmina un projecte iniciat el 2015 amb l’exposició temporal “In the beginning was….”, una mostra que ha evolucionat fins a convertir-se en la primera instal·lació permanent en aquest espai i que suposa la primera d’aquestes característiques a Espanya. 

 

Així, la nova instal·lació de l’artista japonesa, conviurà a PLANTA amb espais que alberguen l’obra d’artistes com William Kentridge, Bill Viola, Antonio López i Juan Muñoz.

Ariadna Sánchez