Propostes per sortir de casa virtualment a aquest cap de setmana coneixent la Noguera

09/04/2020

Des de l’àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Noguera us proposem que aquests dies de setmana santa visiteu diferents equipaments turístics i que us doneu un bany de natura de la comarca sense sortir de casa.

 

Primer de tot i per començar a respirar a fora de casa us convidem a visitar la web del Espais Naturals de Ponent

https://www.espaisnaturalsdeponent.cat/ca/espais-naturals-de-ponent/.

Des d’aquí podreu gaudir a través de vídeos espectaculars dels espais naturals de la Noguera: la Serra del Montsec, la Serra Llarga-Secans de la Noguera, l’aiguabarreig del Segre i la Noguera Pallaresa, els vessants de la Noguera Ribagorçana, i l’aiguabarreig del Segre i la Noguera Ribagorçana. Podeu complementar les vistes amb les propostes educatives que presenta. No us perdeu els Espais Naturals de Ponent, són realment una alenada d’aire fresc!

 

Les visites als equipaments les començarem pel Parc Astronòmic Montsec, situat a Àger. Des de la pàgina principal de la seva web www.parcastronomic.cat podreu fer una visita virtual a les instal·lacions, accedir al canal de youtube on hi ha vídeos educatius, timlapses, etc., i també a una webcam que ofereix en directe la panoràmica des del PAM amb orientació N-NE. Podreu complementar la visita amb els materials de promoció i amb activitats educatives que ha elaborat el projecte Territori de Valor  (www.territoridevalor.cat ), del Consorci GAL Noguera Segrià Nord.

 

 

Continuem la sortida virtual al Monestir de les Avellanes, que podrem visitar a través de la visita virtual i la galeria d’imatges de la seva web http://www.monestirdelesavellanes.com/virtual/, i també amb vídeos al seu canal de Youtube https://www.youtube.com/user/monestirdeavellanes/videos.

Aquesta visita també es pot complementar amb els materials del projecte Territori de Valor.

 

A Balaguer, des de la web de turisme de la Paeria de Balaguer  http://www.balaguer.cat/turisme/ca_index.html, podrem visitar virtualment l’església del Sant Crist, l’església de Santa Maria, el Museu de la Noguera i el Centre d’Interpretació de l’Or, visita la d’aquest darrer que podeu complementar amb les propostes de Territori de Valor.

 

 

A Camarasa l’Espai Orígens ens ofereix unes visites virtuals molt completes a l’Espai mateix, a la Roca dels Bous i al Parc Arqueològic de Sant Llorenç de Montgai, a les quals podeu accedir de la web http://espaiorigens.es/. Podeu complementar les vites amb vídeos al seu canal de Youtube https://www.youtube.com/channel/UCsWUcufZ3AQgoqiejdVvh0w.

 

També podeu fer una visita virtual interactiva a la Roca dels Bous disponible en català, castellà, anglès i francès en l’enllaç

http://larocadelsbous.uab.cat/visita/parquing.

Infolleida