“Quan parles fas màgia”, iniciativa per difondre el programa de Voluntariat per la Llengua

16/11/2021

Fins el proper 25 de novembre, la Biblioteca de Balaguer acull l’exposició “Quan parles fas màgia”, una mostra que pretén difondre el programa del Voluntariat per la Llengua entre la població i promoure la creació de noves parelles lingüístiques al territori

Amb l’objectiu de difondre el programa del Voluntariat per la Llengua entre la població i promoure la creació de noves parelles lingüístiques al territori, la Biblioteca de Balaguer acull l’exposició “Quan parles fas màgia”. Així, aquesta exposició focalitza l’atenció en la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa.

 

Cal tenir en compte que el Voluntariat per la Llengua és un programa per practicar el català a través de la conversa basant-se en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta. 

 

Els visitants a l’exposició, que romandrà a la biblioteca fins el 25 de novembre, podran participar a un concurs a través d’un qüestionari virtual.

Ariadna Sanchez Ber