Retrobament amb la victòria

08/04/2024

Artesa de Lleida venç en els últims instants a l'Artesa de Segre

L’Artesa de Lleida es va imposar ahir per 1-0 a l’Artesa de Segre amb un gol de Manel en els últims minuts, que li va permetre deixar enrere una dinàmica de 8 partits seguits sense guanyar.

Els locals van començar amb molta energia i van tenir les millors oportunitats a la primera meitat, però no van poder marcar. L'Artesa de Segre va augmentar la seva intensitat a la segona meitat, però el partit va romandre igualat fins que una expulsió va deixar els locals amb un jugador menys. Aprofitant aquesta avantatge, van marcar al minut 87 per guanyar 1-0. L'Artesa de Segre va intentar respondre, gairebé empatant en el temps afegit amb un córner, però la defensa local va desviar la pilota polèmicament de la línia de gol.