Roc Blackblock pinta un nou mural a Camarasa

28/09/2021

El nou mural que l’artista Roc Blackblock està pintant a Camarasa, mostra una imatge fotogràfica real de veïns de la vila recollint el món rural, la tradició i la història en una fotografia. L’obra forma part del projecte Territori Artemisa, així com de Murs de Bitàcola, un projecte que porta a terme l’artista 

Transmetre la memòria històrica en una imatge, aquest és l’objectiu que l’artista Roc Blackblock pretén aconseguir amb el nou mural de grans dimensions que està pintant a Camarasa. L’obra mostra una imatge fotogràfica real de veïns de la vila, mostrant el món rural, la tradició i la història de la vila. 

 

Per realitzar el mural, es va fer una recollida d’imatges que transmetessin el valors de Camarasa i, amb col·laboració de l’ajuntament, l’artista en va escollir una que serà la què, a partir d’ara, es podrà veure en un mur de la vila. 

 

El nou mural forma part del projecte Territori Artemisa que s’està duent a la vila, així com també de Murs de Bitàcola, un projecte que porta a terme l’artista centrat en recollir la memòria col·lectiva a través de l’art mural.

Ariadna Sanchez Ber