Ruta literària "Balaguer i Teresa Pàmies"

24/09/2019

Diumenge 29 de setembre a les 11 del matí tindrà lloc la Ruta Literària "Balaguer i Teresa Pàmies" amb sortida des de l'Estació de Tren i arribada a la casa natal de l'escriptora al carrer Pintor Borràs, 12.

Aquesta ruta literària té l'objectiu principal d'entendre i endinsar-nos en l’obra de l’escriptora des de diferents vessants. Així, a més de conèixer els aspectes biogràfics i llegir fragments de l’obra de Teresa Pàmies, convidarem els assistents a descobrir els indrets que van inspirar la seva obra i que van ser presents al llarg de la seva vida. La lectura de textos anirà a càrrec de la Biblioteca Margarida de Montferrat i el Museu de la Noguera, amb l'acompanyament de la Companyia Laberta Delpoblet.

 

L’Any Teresa Pàmies és una de les efemèrides que la Generalitat ha inclòs com a commemoració de Govern d’aquest 2019. Està impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura i comissariat per l’escriptora i periodista sabadellenca Montse Barderi. Tot plegat, amb la col·laboració estreta de la família de Pàmies i en especial del principal ‘custodi’ del seu arxiu personal i literari, el també escriptor Sergi Pàmies. Des de la ciutat de Balaguer s’ha preparat un programa d’activitats per homenatjar l’escriptora balaguerina a més de la ruta literària inclou un gran espectacle al Teatre municipal com a actes destacats.

Podeu consultar tota la programació al web biblioteca.balaguer.cat

Infolleida