Sessió matinal d’Educació Mediambiental a l’entorn de la finca Castell del Remei

20/10/2022

Dissabte vinent, dia 22, Castell del Remei organitza, en col·laboració amb Trenca, una sessió matinal d’Educació Mediambiental a l’entorn de la finca Castell on s’han efectuat actuacions de reintroducció d’aus, de gestió ecològica a la vinya i de plantació d’espècies arbrades, entre altres accions basades en la protecció del medi.

La jornada començarà a les 11.00 hores al Parc Comtat d‘Urgell (davant de La Casa del Vins) amb una introducció a càrrec d’Alfonso Pera, responsable de la Unitat Canina d’EccoTrenca, i del personatge Cisco -inspirat en un habitant de l’antiga colònia agrícola-, acompanyat de les seves cabretes.

Les explicacions es faran al mateix temps que es recorrerà l’espai i l’activitat està oberta a públic de totes les edats. A més, comptarà amb la participació dels voluntaris del Centre de Recuperació de Fauna de Vallcalent.

L’esdeveniment clourà amb l’alliberament de dos exemplars d’astor o falcó perdiguer (accipitre gentilis) i d’una degustació de vi del celler per als adults.

Infolleida