Setmana d'activitats a la biblioteca d'Artesa de Segre

25/11/2019

Setmana de moltes activitats i de diferents formats a la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre.

El divendres 15 xerrada amb reptes lingüístics i propostes per fer més viva la llengua a càrrec de Jordi Esteban, conegut per la creació d'activitats ludicolingüístiques (jeroglífics, mots encreuats, jocs per aprendre català...).

El dissabte 16 de novembre dins els actes per commemorar l'Any Teresa Pàmies, els membres del Club de Lectura de la Biblioteca van participar en la ruta literària "Balaguer i Teresa Pàmies", amb l'objectiu principal d'entendre i aprofundir en l'obra de l'escriptora des de diferents vessants.

El dimarts 19 de novembre van continuar les visites dels escolars de primària de l'Escola Els Planells d'Artesa de Segre, per veure l'exposició "A pencar. El món del treball als llibres infantils i juvenils" que es pot visitar fins al 3 de gener de 2020.

El dimecres a la tarda hi ha hagut una nova sessió d'hora del conte a càrrec de l'Alba Alàs i el mateix dimecres a la nit una reunió del Club de Lectura de la Biblioteca, on es va parlar del llibre de l'Elisenda Roca, "Dues dones nues". Aquesta autora vindrà a la biblioteca a fer una xerrada el pròxim dia 29 de novembre a les 19.00 hores.

El dijous 21, vam celebrar el Dia de Santa Cecília, patrona dels músics, amb un concert a càrrec dels professors de l'Escola de Música d'Artesa de Segre.

FOTOS EN AQUEST CORREU
Hora conte amb l'Alba Alàs
Reptes lingüístics i propostes per fer més viva la llengua
visites dels escolars de primària de l'Escola Els Planells
Infolleida