The Gourmets Vocal Quartet clausura el 8è Juliol de Música i Poesia

22/07/2019

L'organització ha apostat per tancar el cicle amb una proposta diferent endinsant-se en el gospel, jazz, blues i soul

El cicle Juliol de Música i Poesia de Balaguer ha clausurat aquest diumenge, al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, la seva vuitena edició amb The Gourmets Vocal Quartet amb el tenors Àlex Delgado i Jordi Vallespí, el baríton Xavier Mestres i el baix Abel García.

Quatre veus masculines extraordinàries i potents han protagonitzat l'espectacle “Cants d’esclavitud, cants de llibertat”. Endinsant-se en el gospel, el jazz i el soul presenten els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud, però també a transmetre’s plans de fugida cap a la llibertat.

L'organització del Juliol de Música i Poesia porta en un dels concerts del cicle una proposta diferent. Enguany The Gourmets Vocal Quartet han estat els encarregats de fer vibrar el públic balaguerí, així ho ha explicat Jordi Alsina, membre de l'organització "Normalment portem música clàssica però avui tenim un concert singular. Un quartet de veus masculines molt potents i amb molt ritme. Ens agrada molt jugar amb això."

Un centenar de persones han assistit al darrer concert del 8è Juliol de Música i Poesia. El cicle ha estat tot un èxit omplint cada setmana el monestir de Santa Maria de les Franqueses. Jordi Alsina ha destacat que des de fa tres edicions el cicle s'ha guanyat la fidelització del públic "Des de fa tres edicions l'assistència ha estat molt important omplint l'aforament. Vol dir que hi ha fidelitat i resposta positiva per part de la gent de Balaguer i comarca."
Infolleida