Tiurana tanca el Festival de Contes amb més de 300 visitants el cap de setmana

23/08/2021

El Festival de Contes de Tiurana va posar ahir el punt final a l’edició número 12 després d’un cap de setmana ple d’activitats dirigides a petits, joves i famílies relacionades amb el món de la literatura infantil.

La jornada d’ahir va començar a les 10 del matí a la plaça de l’ermita de Solés amb la presentació de les novel·les L’oreneta del Collell i L’oreneta de Mont-sacer, del periodista Xavier Llopart.

D’altra banda, l’escriptor va aprofitar per presentar dos dels personatges del seu nou llibre Catalunya rural, que el van acompanyar de forma presencial fins a Tiurana. Per tancar el festival, la companyia Cat Rock en Família va presentar el seu espectacle Lolo, on ets? a la plaça del Pou, on van contar un conte per als més petits ple de sorpreses i música.

El certamen va tenir una gran acollida i més de 300 persones, sobretot famílies, van visitar aquesta edició del Festival de Contes de Tiurana i es van inscriure en les quatre activitats programades per al cap de setmana malgrat les limitacions marcades per la normativa contra la Covid.

SEGRE.COM