Torna a La Mercantil l’obra més aplaudida de la temporada 2021-22

03/11/2022

Here comes your man neix de la necessitat de parlar de les persones que han patit insults, discriminació i violència durant els anys de l’escola i que, uns anys després, el record de la vergonya i la marginació patits segueix viu a la seva memòria.
L'obra comença amb una trobada casual entre dos antics companys en una reunió d’antics alumnes que, per trencar el gel, aniran recordant el passat. De mica en mica començaran a sorgir veritats incòmodes que obligaran l'espectador a prendre-hi part.
Tot i que el tema central és l’assetjament escolar, Here comes your man també parla de la solitud, de l’autoestima, del perdó, d’allò que sacrifiquem de nosaltres mateixos per complaure i ser acceptats pels altres. Parla de la construcció de la identitat en els primers anys de vida, dels referents que t’ajuden en aquest camí i de les noves masculinitats.
Però l’obra encara va més enllà: hi apareixen la seducció, la curiositat per allò prohibit, el sexe, la manipulació, la mentida i acaba fent-se la pregunta de si la venjança és legítima com a acte sanador del passat.
Una obra corprenedora de Jordi Cadellans, codirigida amb Raül Tortosa, i que compta amb els coneguts actors Sergi Cervera i Marc Ribera. L’espectacle continua a la Mercantil la seva reeixida gira que va iniciar l’any 2020 i que els hi ha merescut el Premi Talent Millor Espectacle 2020.
Infolleida