Torrons i Mel Alemany presenta la 2ª edició de la sèrie limitada d’art i torró de col•lecció

30/10/2017

La segona edició de la sèrie limitada d’art i torró de col•lecció per Nadal ha estat inspirada en “els sons del Montsec”. La caixa, il•lustrada per artistes del territori, ha estat elaborada íntegrament per persones amb discapacitat de la fundació Ilersis Shalom

Torrons i Mel Alemany ha presentat la segona edició de la sèrie limitada d’art i torró de col·lecció, inspirada enguany en els sons del Montsec. L’empresa noguerenca té com a objectiu principal reivindicar el territori del Montsec com un valor intrínsec de l’empresa i promocionar-lo maridant els seus productes amb accions de dinamització cultural.

 

La nova edició de les caixes, concebudes com un regal gourmet d’aquest Nadal, ha estat il·lustrada per dos artistes del territori, Víctor Pedra i Josep Talamonte. A més a més, la caixa ha estat elaborada íntegrament per persones amb discapacitat de la fundació Ilersis Shalom, dins del projecte “L’univers Almenay”.

 

Alemany ha estat, enguany, l’empresa més premiada als premis Great Taste, amb 8 estrelles. De fet, els torrons que inclou la caixa han estat guardonats per aquests premis, considerats l’Oscar del món de l’alimentació “delicatessen”.

 

Ariadna Sánchez