Tret de sortida al cicle Biblioteques amb DO a la Biblioteca d'Artesa de Segre

10/02/2020

El divendres 7 de febrer a la biblioteca Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre van començar les activitats del programa Biblioteques amb DO, amb Endevinalles del vi a càrrec de Jordi Esteban, activitat ludicolingüística que va anar acompanyada jocs de paarules i de jeroglífics.

La biblioteca d'Artesa de Segre està implicada en la difusió de la cultura vitivinícola participant en el programa Biblioteques amb DO. La iniciativa promoguda pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, pretén dinamitzar aquests espais i donar a conèixer les DO a partir de la vinculació de dos pilars de la cultura catalana: els vins i
la literatura.

Jordi Esteban i Calm, és conegut per la creació d'activitats ludicolingüístiques i jocs per aprendre català Docent jubilat, ha estat professor de secundària i professor de català
per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística. Membre de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana, dirigeix els projectes Junts i Xerrem.
Ha participat en l’elaboració de les noves programacions de llengua catalana per a adults, de la Direcció General de Política Lingüística, ha col·laborat en l’elaboració del programa Parla.cat, ha escrit articles a la revista Llengua i Ús, i és autor i coautor de diversos manuals de català.
Ha publicat diverses obres de jocs lingüístics i ha col·laborat en publicacions com ara el diari La Vanguardia.
Infolleida