Últim Club de la lectura de la biblioteca a la botiga-museu Ca La Petit

05/07/2019

El dimecres 3 de juliol es va fer l'última reunió, d'aquest curs, del Club de Lectura de la Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre. El llibre que es va comentar va ser "No em deixis mai" de Kazuo Ishiguro, que va obtenir el Premi Nobel de Literatura l'any 2017.

Per l'autor, el tema central de la novel·la és l'amor i l'amistat que transcorre en un àmbit del qual els personatges no en fugen, fins i tot quan coneixen quin serà el seu destí. L'internat, on en un principi són educats els personatges, és un referent durant tota la novel·la. És destacable la submissió a la qual se sotmeten uns personatges en una col·lectivitat escolar, que tenen una mínima llibertat d'acció i que finalment accepten el seu desfavorable destí pel qual varen néixer, mitjançant un prolongat condicionament. La revista “Time” va qualificar aquesta novel·la com la millor de l'any 2005.

La reunió del Club aquesta vegada es va fer a la botiga-museu ca la Petit d'Artesa de Segre de la Lídia Roca. Un autèntic viatge en el temps que ens explica la història contemporània a través de l’observació dels productes que es comercialitzaven, la transformació de les marques i les seves publicitats.
InfoLleida