Últims preparatius per un GarGar Festival especial 

26/04/2021

A diferència de les darreres edicions, el GarGar Festival  d’enguany s’allargarà durant tot el mes de maig, una mesura que s’ha pres per tal d’evitar aglomeracions i garantir les mesures sanitàries. Així, distribuïts en quatre caps de setmana, el festival ampliarà el circuit artístic amb 12 artistes 

Penelles última els darrers detalls per celebrar la sisena edició del GarGar Festival, una edició que s’ha hagut de readaptar i, a diferència de les darreres, s’allargarà durant tot el mes de maig. Així, tot i les dificultats i entrebancs, el festival ampliarà el circuit artístic amb 12 artistes, distribuïts en quatre caps de setmana, i comptarà amb la nova Sala B. 

 

Per tal d’evitar aglomeracions, enguany, des de l’organització es durà a terme un control del pàrquing durant el festival i serà obligatori haver demanat plaça a través d’una inscripció prèvia.  

 

Així, des de l’ajuntament de la vila, consideren que era molt necessari tirar endavant amb aquesta edició del festival, per tal de seguir donant veu i visibilitat a l’art i la cultura.

Ariadna Sánchez