Xerrada-col·loqui a amb Empar Moliner a la Biblioteca d’Artesa de Segre

13/02/2018

La Biblioteca Joan Maluquer i Viladot d’Artesa de Segre va convidar el divendres 9 de febrer a l’escriptora i periodista  Empar Moliner.

 

La xerrada-col·loqui amb Empar Moliner, va estar organitzada per la biblioteca i la Institució de les Lletres Catalanes., que amb el programa "Lletres en viu", acosta les autores i autors de literatura catalana als seus lectors i lectores afavorint la difusió i el coneixement de la seva obra. D'aquest programa se'n beneficien els nombrosos clubs de lectura de les biblioteques del país i les entitats culturals que dinamitzen els seus programes d'activitats literàries amb la presència dels escriptors.

La  literatura de l’Empar es caracteritza pel sentit de l'humor i per una visió crítica de la societat contemporània i les seves contradiccions.

Ha escrit articles d'opinió a diaris com ara AvuiAra o El País. Actualment és col·laboradora a  Catalunya Ràdio i també contertuliana de TV3, on la setmana passada va començar com a col·laboradora al magazin de tarda Tot es mou.

 

L’autora va parlar dels seus llibres i va parlar de literatura en general, fen un repàs que va anar de Navokov a Ishiguro, passant per Dahl, Els Beatles, Murakami, Almodovar, Salinger...

 

Per l'ocasió el Club de Lectura de la Biblioteca, havia llegit els llibres de l'autora, No hi ha terceres persones i Tot això ho faig perquè tinc molta por.  

 

 

La xerrada amb Empar Moliner és una més de les activitats que durant el mes de febrer organitza la biblioteca dins el programa Biblioteques amb DO, aquest any el celler convidat és el celler Vall de Baldomar i  aquesta vegada es va oferir als assistents una copa de vi abans de començar l’acte,

 

La setmana passada la biblioteca va organitzar, també dins les activitats de Biblioteques amb DO, un taller de treballs manuals infantil amb taps de suro.

Infolleida