Balaguer crea un concurs per crear un dolç típic de la ciutat

18/02/2022

Amb l’objectiu de crear un dolç típic de la ciutat, Balaguer ha organitzat, en el marc de Fira Q, que enguany torna a la presencialitat, el primer concurs gastronòmic per escollir un distintiu propi que puguin elaborar pastissers i forners de la ciutat i els restauradors puguin oferir als seus establiments 

SOCIETAT
Balaguer

En el marc de Fira Q, que enguany tornarà a ser presencial, Balaguer ha engegat un concurs per crear un dolç típic de la ciutat. Així, i amb aquest concurs, es pretén crear un distintiu propi que puguin elaborar tots els pastissers i forners de la ciutat i que, els restauradors, puguin oferir als seus establiments. 

 

Així, l’objectiu de l'organització del concurs, és que amb la participació de la pròpia ciutadania i els professionals del sector, Balaguer pugui comptar amb un producte representatiu de la seva gastronomia. 


Cal tenir en compte que aquest concurs formarà part del sisè Concurs de Cuina Fira Q Balaguer, un esdeveniment de Fira Q totalment consolidat i que ha esdevingut, amb els anys, un espectacle amb molt públic.

Ariadna Sanchez Ber