Celler del Montsec i Forn Inalba uneixen esforços i creen un nou vi
29/07/2022
L’històric forn Inalba ha tret al mercat una nova línia de vins, creada, expressament, per maridar amb les seves coques. Per fer-ho, ha unit esforços amb el Celler del Montsec, una unió que s’emmarca en el projecte Baluard, centrat en la recuperació i protecció del cultiu de vinya
SOCIETAT
Artesa de Segre
En el marc del projecte Baluard, impulsat pel Celler del Montsec, i què es centra en recuperar el paisatge de vinya, l'històric forn Inalba ha tret al mercat una nova línia de vins. Així, el celler i el forn han unit esforços per seguir apostant pel producte de proximitat.
En una producció limitada, ara han tret al mercat tres tipus de vins, creats expressament per maridar amb les coques que el forn produeix.
Cal recordar que el projecte Baluard, que va néixer fa prop de 4 anys, pretén recuperar i protegir el cultiu de la vinya, estudiant els problemes generacionals i posant en valor aquest patrimoni apostant pel territori més proper.
Ariadna Sanchez Ber