Curs de patés i micuit de la Carnisseria París al Gremi de Carnissers de Barcelona
21/09/2017
SOCIETAT
Balaguer
La Carnisseria i Xarcuteria París va impartir un curs sobre patés i micuit d’ànec a la seu del Gremi de Carnissers de Barcelona el dia 18 de setembre, adreçat a carnissers i carnisseres.
Atès el gran nombre d’inscripcions , es van fer dos grups, un al matí i un altre a la tarda, per tal que tothom hi pogués assistir. Els professionals inscrits provenien de Catalunya, Andalusia, Aragó, Illes Balears, País Basc i València.
Durant la sessió, l’Anna París va explicar l’elaboració bàsica dels patés i del micuit d’ànec de manera artesanal amb productes de primeríssima qualitat, i també tècniques de decoració d’aquests productes per fer-los més atractius a la clientela de les botigues i alhora millorar la imatge del mostrador.
En paraules del Gremi de Carnissers: “La professionalitat, dedicació , esforç i entusiasme de les nostres mestres formadores, que comparteixen els seus coneixements ajuden a fer mes gran l'ofici”.
Infolleida