El 3r concurs de cuina Fira Q gaudirà d’un jurat d’excepció
Dins el marc de Fira Q Balaguer, l’ Associació Gastrobar conjuntament amb l’Associació de Comerciants Balaguer 2021, organitza per tercer any consecutiu el Concurs de Cuina Fira Q Balaguer “De la nostra terra al plat”, a l’escenari del sector de la gastronomia, oci i restauració.
L’objectiu és donar a conèixer les virtuts culinàries de tots aquells amants de la gastronomia i dels nostres productes de proximitat.
En aquest concurs hi podran participar totes aquelles persones que hi estiguin interessades, independentment de l’edat i la nacionalitat, en demostrar les seves habilitats a la cuina. Serà sota el títol “De la nostra terra al plat” i hauran de preparar una recepta amb l’única condició que hi hagi algun producte de proximitat.
Tots aquells concursants que vulguin participar hauran d’enviar la seva recepta escrita abans del dia 20 d’abril, com a data límit, al següent mail:
De totes les receptes enviades se n’escolliran vuit que passaran a la Gran Final que tindrà lloc el diumenge per la tarda, dia 30 d’abril, a l’escenari del sector de la gastronomia de la Fira, i esdevindrà tot un espectacle gastronòmic dirigit a tots els públics i on hauran de mostrar la seva vàlua davant els visitants.
D’aquestes receptes es valorarà la presentació, l’originalitat, el gust i els productes de proximitat utilitzats.
El jurat encarregat de dur a terme aquesta selecció serà d’excepció,
- En Joel Castanyé, cap de cuina i propietari del restaurant La Boscana, 1 estrella Michelin.
- En Jordi Martínez, sommelier de Selectewinestore. Millor sommelier de Catalunya i Andorra de caves i espumosos 2017 i sotscampió d’Espanya al concurs Nariz de Oro 2013.
- En Lluis Bonillo, cap de cuina i propietari de l’Aula Gastronòmica de Lleida.
- Gonzalo Ferreruela, cap de cuina i propietari del restaurant Ferreruela de Lleida. Cuina de mercat.
- En Bobby Cabral, cap de cuina del restaurant Monestir de les Avellanes.