El jurat visita els 22 establiments de la II edició de "Food Explorers de Ruta" de San Miguel de Balaguer per triar la tapa guanyadora
La segona edició de "Food Explorers" se celebra a la capital de la Noguera entre el 25 d’octubre i el diumenge 4 de novembre. En total, 22 establiments d'hostaleria de la ciutat participen en aquesta segona edició de la Ruta de la Tapa que, sota el nom "Food Explorers", pretén mostrar la qualitat i varietat de l'oferta gastronòmica local.
Durant els onze dies que dura aquesta Ruta, els 22 establiments que presenten les seves creacions culinàries són: Bar 1900, Trèvol, Barbar, Tastet del Reng, 7 & 9, Bar BKN, La Garrafeta, Dilema, Germany Burguer, Rúbies, La Vermuteria, Cherri Passtisseria cafeteria, Loana, El Pecat, Karma, Pessic, Can Miquel, Cal Carles, Barna 31, Les Roquetes, Andreu 2 i Racó Ibèric. Tots ells estaran assessorats pel xef Juan Pozuelo, amb l'objectiu d'oferir les tendències emergents que barregen el millor de la cuina tradicional amb la de fusió.
Els establiments que formen part de la iniciativa ofereixen tapa dissenyada expressament per a la ruta, que se serveix amb una San Miguel Especial o San Miguel 0,0% per 2,50 euros.
A més, les tapes també podran valorar-se a través de l'aplicació mòbilwww.estamosdetapas.com, sumant així puntuacions a les creacions en miniatura. La Ruta de la Tapa "Food Explorers" es presenta com una ocasió única per gaudir de la gastronomia local i comprovar el talent culinari que hi ha a Balaguer.