La Carnisseria París de Balaguer, 3a al campionat europeu d'Elaborats Carnis Gourmet
Els dies 24 i 25 de març la Carnisseria París de Balaguer va participar al campionat europeu d’elaborats carnis gourmet de la 6a Fira iMEAT que va tenir lloc a Mòdena (Itàlia). Amb els seus elaborats, Anna París va quedar classificada primera dels representants de l’Estat espanyol i tercera d’Europa.
Les elaboracions de l’Anna París suposen un pas més en l’elaboració càrnia artesanal de venda al detall. En els seus elaborats combina metodologies innovadores tant des del punt de vista tècnic com d’elaboració, i alhora facilita l’aprofitament de les peces de carn per a obtenir-ne major rendibilitat.
La Fira iMEAT és una trobada professional referent en el món de la gastronomia, la carnisseria i el delicatessen, que va néixer fa 6 anys a Itàlia per donar resposta a la forta evolució del món de la carnisseria al detall, i crear propostes per a la renovació de la botiga i de l’ofici de la carnisseria, que han d’adaptar-se al canvi del mercat i a les exigències del consumidor.