La Carnisseria París de Balaguer imparteix un curs al Gremi de Carnissers i Xarcuters de Lleida

11/05/2017

SOCIETAT
Balaguer

El dilluns 8 de maig l’equip de la Carnisseria París de Balaguer va fer una sessió formativa d’iniciació als elaborats carnis innovadors organitzat pel Gremi de Carnissers i Xarcuters de Lleida i l’Escola Agrària de l’Empordà.

 

L’Anna París, mestra artesana carnissera i xarcutera, va explicar als assistents com, sobre la base del producte de màxima qualitat i de proximitat, es pot oferir als clients elaboracions innovadores i presentacions acurades que els permetran millorar la imatge de la seva carnisseria, ampliar l’oferta de productes i treure més rendibilitat al negoci.

 

Amb aquesta nova tendència la Carnisseria París de Balaguer ha fet un pas més enllà en el tradicional món de l’elaboració del producte carni. Al mostrador de la seva botiga, a més de tots els productes tradicionals, s’hi pot trobar elaborats innovadors com «Piruletes de llom amb rúcula, pebrot, formatge i bacon», «Kebab de xai amb salsa de iogurt», «Embolcall de vedella arrebossat amb pa de dos colors, farcit amb crema d'espàrrecs, cruixent de pernil ibèric i espàrrecs», o «Vianda de pollastre, gall dindi, porc, verdures, fruits secs i tòfona 100% naturals», per esmentar-ne alguns exemples.

 

La jornada va tenir molt bona acollida i 20 carnisseries de Lleida i algunes de Girona van poder iniciar-se en una nova manera de treballar el producte. Aquesta formació ja s’havia impartit amb molt d’èxit a la seu del Gremi de Carnissers de Barcelona.

Infolleida