La collita de Sauvignon blanc dona el tret de sortida a la verema de Castell del Remei
23/08/2021
La verema de guany, que ja és la 37ª d’aquest celler, es preveu molt bona, tant a nivell de quantitat com de qualitat. La collita, que s’ha iniciat amb la varietat de Sauvignon blanc, es preveu que s’allargui fins a mitjans d’octubre
AGRICULTURA I RAMADERIASOCIETAT
Penelles
Amb la recollida del raïm de la varietat Sauvignon blanc, el Castell del Remei ha donat el tret de sortida a la verema d’enguany. La d’aquest any, es preveu una collita amb un augment de quantitat de prop del 40% respecte a la de l’any passat.
Així, a l’espera de la maduració de la resta de varietats, es preveu que la campanya, que també serà molt bona en el sentit de la qualitat, s’allargui fins a mitjans d’octubre.
La d’enguany serà la 37ª collita del celler Tomàs Cusiné, que sempre comença al Castell del Remei la verema dels cellers del seu grup a causa de les altes temperatures que afecten més la plana.
Ariadna Sanchez Ber