“La cuina dels dijous”, un recull de les millor receptes de Josep Maria Morell

04/03/2017

SOCIETAT
Balaguer

L’escriptor gastronòmic, Josep Maria Morell, presenta a Balaguer el seu darrer llibre, “La cuina dels dijous”, un recull de les millors receptes que l’autor ha explicat durant els darrers deu anys al programa de Ràdio Balaguer, “La cuina al dia”, que s’emet cada dijous.

 

El llibre ha estat editat per Pagès editors amb la col·laboració de l’Ajuntament i és l’onzè llibre que Josep Maria Morell publica amb aquesta editorial. “La cuina dels dijous” compta amb 152 receptes, totes elles, molt fàcils de fer i molt econòmiques. La més barata es pot elaborar per 1,5 euros per persona i la més cara per 5.

 

La presentació del llibre, amb il·lustracions d’Àlex Nieto, es farà a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer en una edició especial del programa “La cuina al dia” en rigorós directe. El programa comptarà amb la col·laboració de diferents personalitats relacionades amb el món de la restauració i la gastronomia en general, hi haurà entrevistes, tertúlies, el sorteig de quatre llibres, diferents degustacions i el regal als assistents d’un pergamí amb una recepta del llibre, gentilesa de Ràdio Balaguer.

 

L’acte està obert a tot el públic. Tindrà lloc aquest dissabte a partir de les onze del matí i fins a la una del migdia i, un cop s’acabi el programa, l’autor signarà llibres a tothom que ho desitgi.

 

Les persones que intervindran en el programa són: Josep Baldomà, gerent d’Inalba-Pànem;  Josep Fortuny, assentador de fruites i verdures; Josep Prior, artesà de la carn; Francest Molins, metre i propietari del restaurant Cal Xirriclo; Manel Llaràs Vilaplana, president de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers; Joan Santamaria, president de l’Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d'Urgell; Josep Maria Castelló, delegat d'aigües de Vichy Catalan a Andorra-Lleida-Aragó;  Miquel Garcia, dels Cellers la Gravera; Jordi Delsams, director de Delsams Torrefacció Artesana; Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer; Joan Biscarri, regidor de Cultura; Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors i Milenio de Lleida; Josep Vallverdú, autor del pròleg del llibre; i Vidal Vidal, escriptor, articulista i autor de l’epíleg de “La cuina dels dijous”.

Infolleida