“Milfulls de carpaccio”, tapa guanyadora de la 2ª edició de Food Explorers de Ruta 

14/11/2018

La tapa elaborada per la Cafeteria Bàrbar ha estat la guanyadora de la II edició de Food Explorers de Ruta de San Miguel

SOCIETAT
Balaguer

“Milfulls de carpaccio”, elaborat per la Cafeteria Bàrbar, ha estat la tapa guanyadora de la segona edició de Food Explorers de Ruta de San Miguel. La tapa està formada per un panet cruixent de nous i panses, amb melmelada de préssec, pebrot de piquillo, poma confitada, bacallà fumat i cansalada ibèrica, tot coronat amb un bombó de foie amb fruita seca caramelitzada.

 

Un jurat format per experts gastronòmics ha avaluat els 22 establiments participants, puntuant la presentació, la qualitat, l’elaboració i l’originalitat de cada tapa.


Des de l’organització valoren molt positivament aquesta segona edició de Food Explorers de Ruta, una edició en la que el total de tapes servides, juntament amb la beguda, ha generat prop de 30.000€ als establiments participants.

Ariadna Sánchez