Nou “Menú Astronòmic”
05/04/2017
Crear una combinació entre el món de la cuina i el de les estrelles és l’objectiu de la nova proposta gastronòmica del Monestir de Les Avellanes i el Centre d’Observació de l’Univers
CULTURASOCIETATTURISME
Àger
El restaurant “El claustre”, del Monestir de Les Avellanes, juntament amb el Centre d’Observació de l’Univers, han presentat el nou Menú Astronòmic, una combinació entre gastronomia i el món de les estrelles.
El Menú Astronòmic, dissenyat per l’equip de cuiners del restaurant “El Claustre”, dirigit pel xef Bobby Cabral, està composat per 4 plats, un entrant, un primer plat, un segon plat i un postres. A més a més, amb la col·laboració dels monitors Astronòmics Starlight del Montsec amb l’assessorament del director del Parc Astronòmic, han aconseguit generar una sinergia entre el món de la cuina i el de l’astronomia.
El principal objectiu d’aquesta nova proposta gastronòmica, és impulsar i seguir donant a conèixer els atractius turístics del Montsec.
Ariadna Sánchez