28ª Edició del Premi de Narrativa Breu a Artesa de Segre

27/01/2017

L'escola municipal d'Artesa de Segre "Els Planells" molt implicada en la 28ª Edició del Premi de Narrativa Breu

La Biblioteca Municipal d’Artesa de Segre amb col·laboració de l’Ajuntament organitza la 28ª edició del Premi de Narrativa Breu. Aquest premi va sorgir de la mà de la primera bibliotecària que hi hagué a Artesa de Segre com a concurs a nivell escolar, a partir d’aquell moment va anar creixent fins a convertir-se, en l’actualitat, en un premi en el que la participació és a nivell de tot Catalunya.

El Premi de Narrativa Breu és un concurs en el que les escoles d’Artesa de Segre hi estan fortament implicades, tant pel que fa en la participació com en l’organització. Des dels seus inicis, diverses escoles, com seria el cas d’“Els Planells” han concursat en el premi, imposant-se en diverses ocasions com a guanyadors. Actualment, però, la competència ha augmentat com a conseqüència de l’alta participació per part de moltes escoles de Catalunya.

Els guanyadors del premi sortiran escollits el primer cap de setmana de Juny de la mà d’un jurat format per cinc filòlegs, una dissenyadora i dos representants escolars  d’Artesa de Segre.

De cara a la 30ª edició, l’organització ja ha començat a treballar en la edició d’un llibre que recollirà totes les obres premiades.  

Ariadna Sánchez