A licitació les obres de l’escola d’Albesa

21/07/2021

La setmana passada es va publicar la licitació del projecte i l’execució de l’obra de la nova escola d’Albesa, per un termini màxim de 6 mesos de redacció del projecte i de 9 mesos per a l’execució de l’obra. El valor estimat del contracte és de 3.635.803€, que en concret són 3.315.450€ per executar les obres i 320.0383 pels treballs tècnics, projectes i modificats 

El projecte per la nova escola d’Albesa avança a bon ritme, i esque la setmana passada es va publicar la licitació del projecte i l’execució de l’obra, amb la modalitat de construcció industrialitzada modular, un sistema més ràpid donada la urgència de l’obra. 

 

Ara, hi ha un termini de redacció del projecte de sis mesos, i un d’execució de les obres de 9. Aquest fet fa preveure, a la vila, que el nou equipament estarà enllestit per al curs 2022-2023.

 

L’obra de la nova escola era un reclam que des de fa molts anys feien els veïns de la vila donat el mal estat en el que es troba l’actual i tenint en compte el nombre d’alumnes que actualment cursen al centre.

Ariadna Sanchez Ber