Artesa de Segre, punt de concentració de la Marxa Pagesa

26/01/2017

Tot i les males condicions climàtiques, pagesos de la Seu d'Urgell, Tremp i Ponts, s'han concentrat a Artesa de Segre per començar el camí de la Marxa Pagesa

Una vintena de pagesos, procedents de la Seu d’Urgell, Tremp i Ponts, s’han concentrat aquest matí a Artesa de Segre per tal d’iniciar la Marxa Pagesa cap a Barcelona. L’objectiu d’aquesta concentració era sortir cap a Barcelona, amb la previsió d’arribar el 28 de Gener, on es farà una manifestació per tal de lluitar per la dignitat de la pagesia.

 

La mobilització ha estat organitzada per la Unió de Pagesos de Catalunya amb l’objectiu de renovar l’acord de la societat amb el camp, aconseguint respecte per part d’aquells punts que actualment no en tenen, com seria que els preus remunerin suficientment la pagesia, obtenir respecte a la voluntat democràtica o una gestió eficaç de la fauna salvatge.

 

El punt àlgid de la mobilització serà el dissabte 28 de Gener a Barcelona, on s’ha preparat una concentració per a rebre la Marxa Pagesa de tractors que han sortit aquest dijous des de diversos punts de Catalunya en direcció Barcelona.

Ariadna Sánchez