Balaguer celebra la Setmana del Comerç

25/03/2019

Des d'aquest dilluns i fins el 31 de març Balaguer s’adhereix a la Setmana del Comerç, orgnatizada per la Generalitat de Catalunya i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Durant aquesta setmana, s’organitzen diferents activitats pensades per promocionar el comerç, la formació i el reconeixement dels treballadors del sector.

A Balaguer, l’Associació de Comerciants de Balaguer ACB ha posat en marxa una targeta de fidelització de clients dels comerços de l’associació sota el lema “El comerç ACB suma punts”. D’aquesta manera, totes les compres fetes als establiments associats sumaran punts per obtenir descomptes i promocions especials.

D’altra banda, el divendres 29 de març està prevista la celebració de la Nit del Comerç de Balaguer. Es farà la conferència-col·loqui a càrrec de l’ex jugador de bàsquet Sergi Grimau on tractarà el lideratge i la cohesió d’equips com a eina imprescindible pel bon funcionament del comerç o com explotar els punts forts dins de les empreses. A continuació es farà un sopar amb tots els associats celebrant la festa del comerç.

Infolleida