Balaguer, escenari de la setena sessió del calendari solidari Bombers amb Causa

20/07/2021

Els protagonistes de les sessions de fotografies són infants amb un grup de Bombers de la Generalitat i amb l’aigua com a element vehicular. La sessió realitzada a Balaguer ha estat una de les 13 que es duran a terme per un calendari que ja celebra la seva onzena edició 

Aquests són l’Unai, en Blai i el Teo, els tres protagonistes de la setena sessió del calendari solidari Bombers amb Causa, una sessió que s’ha dut a terme a Balaguer. Amb l’aigua com a element vehicular, han generat una complicitat amb el cos de bombers aconseguint, així, un moment d’esbarjo molt necessari, asseguren, en aquests moments. 

 

Cal tenir en compte que la recaptació aconseguida amb els exemplars d’aquest calendari, que celebra ja la seva onzena edició, es destinaran a finançar la beca de recerca “Bombers amb causa”, que concedeix l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació en malalties infantils així com a projectes d’atenció a infants en risc d'exclusió.

 

Així, la d’aquest dimarts a Balaguer, ha estat una de les 13 sessions fotogràfiques previstes, unes sessions que s’estan realitzant amb la complicitat dels infants i els bombers en localitzacions com Ponts, Figueres, Roses o Reus, entre d’altres. 

 

Ariadna Sanchez Ber