Camarasa acomiada les festes de Nadal amb màgia

07/01/2017

El Mag Reivax va ser el protagonista de l'acomiadament de les festes de Nadal a Camarasa

Camarasa es despedeix del Nadal amb un espectacle de màgia protagonitzat pel mag Reivax. L’acte, organitzat per l’AMPA de Camarasa, va tenir lloc el dissabte 7 de Gener a la Sala polivalent del poble i va tenir una gran acollida del públic amb l’assistència d’unes cinquanta persones.

L’entrada a l’espectacle,  tenia el preu simbòlic d’un euro, destinat integrament a col·laborar amb l’AMPA que s’encarregava de cobrir econòmicament l’acte.

 

Amb el mag Reivax l’AMPA innovava l’acte de clausura de les festes nadalenques, ja que els darrers anys ho feien amb inflables durant l’obertura del Parc de Nadal. Segons declaracions del president, l’objectiu que volien complir amb l’espectacle era que els nens i nenes s’ho passessin bé i gaudissin d’una bona estona, deixant els inflables com una activitat més del Parc.

Durant el transcurs de l’espectacle de màgia, hi havia a disposició del públic servei de bar, on els diners recaptats servien, també, per a poder pagar l’acte.

L’AMPA assegura seguir innovant en aquests actes, ja que considera que és una manera diferent de donar fi al Nadal, i que, a més a més, serveix per unir més la gent del poble.

Ariadna Sánchez